Menü Menü bezárása

Akció

Szeptemberi akció - ajándék traccsparti a vetélkedő után!


 

Regisztrálj időpontot egy vetélkedő játékra 2021. szeptember 1-30 között és a játék után vendégeink vagytok egy fél órás traccspartizásra, melyben grátisz frissítőkkel kedveskedünk (ásványvíz- és szörpfogyasztás) az egész csapat számára. Az akció kizárólag készpénzes fizetési mód választása esetén érvényesíthető.

 

Feltétel: Időpont foglalásnál a megjegyzésbe írd be "Ehavi akció" :-)

 

Megyek is időpontot foglalni - Időpont foglalás

 

Iratkozz fel a Vetélkedőszoba programtippjeire, és vesd be a jól bevált csapatépítő- és parti-játékokat az összejöveteleden! Kattints ide a feliratkozó oldalra

 

Árak

    1. 3-4 fős csapat, 60 perces vetélkedő csata játékmesterrel 5990Ft/csapat

  1. Vetélkedőszoba kibérlése játékmesterrel, 2-30 fő között 1500Ft/óra/fő

  2. Vetélkedőszoba kibérlése diákkedvezménnyel játékmesterrel, 2-30 fő között 1350Ft/óra/fő

  3. Traccspartis szolgáltatás, mézes-sütivel és frissítőkkel - 1000Ft/4-6főre/30 perc
Hogyan kell regisztrálni?

A Vetélkedőszoba kibérlésekor kizárólag Tiétek a helyszín a lefoglalt időben (maximum 30 fő), legyen az akár 2 óra hossza. A játék idejére játékmestert és profi vetélkedőrendszert biztosítunk számotokra. Ebben az esetben a játék témaköre teljes mértékben választható, szervezhetünk műveltségmentes, de igény esetén kvíz-, vagy akár gyerekvetélkedőt is, határ a csillagos ég! Vagy bízzátok ránk magatokat, és élvezzétek az általunk összeállított szórakoztató feladatokat!

 

Amennyiben idegen csapatok ellen szeretnétek játszani, a 60 perces vetélkedő csatához minden esetben kettő darab 3-4 fős csapat regisztrációja szükséges. Regisztrálhatsz egy szabad időpontra elsőként, vagy kihívóként második (ellenfél) csapatként.

 

Amennyiben elsőként regisztrálsz, és úgy alakul, hogy nem regisztrál ellenfélnek senki, két nappal előtte értesítést kaptok. Ekkor a csapat dönthet arról, hogy a lefoglalt időpontban kívántok-e saját magatok (akár egyénenként egymás ellen, akár két párossá alakulva, vagy ellenfél csapatot verbuválva) élni a lehetőséggel és játszani egyet, vagy szeretnétek ha törölnénk inkább, és új időpontot, vagy ellenfelet kerestek magatoknak.

Vegyes csapatoknál meg kell számolni, hogy hány felnőtt (1500Ft/óra/fő), és hány diák (1350Ft/óra/fő) játszott, és a kettő összege adja majd a teljes csapat végső fizetendő összegét.

 

Fizetési módok:
Fizethettek átutalással, a helyszínen készpénzzel (bankkártyával sajnos nem), természetesen számlaképesek vagyunk.

 

Sweet Escape Kft 11600006-00000000-75764810 Erstebank

 

Utalványok elfogadása:
Szép Kártyás fizetési lehetőség átmenetileg nem üzemel.

 

 

 

 

 

 

Ajándékkártya

Vetélkedőszoba - Ajándékkártya formában

 

Ajándékozz vetélkedőszoba élményprogramot, vásárolj ajándékkártyát!

 


Ne tárgyakat, élményeket ajándékozz! Segítünk, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet!

 

Kiváló ajándék barátok, családtagok vagy munkatársak részére! Imádni fognak érte!

 

Vásárold meg nyitvatartási időben a programot ajándékkártyaként a helyszínen, vagy átutalás után eljuttatjuk emailben, vagy a megadott címre postai úton (az ajándékkártyát elsőbbségi küldeményként, levélben adjuk fel, és a posta költséget is mi álljuk!) Így már akár másnap a kezedben tarthatod az ajándékkártyát.

 

Bármely szolgáltatás csomagunk megvásárolható ajándékkártya formában is!

 

Az utalványokat bőven ráér igénybe venni, mivel 3 hónapig beválthatóak.

 

Készpénzes fizetési módot választva a megrendelés után, csörögj ránk, és egy egyeztetett időpontban személyesen veheted át az ajándékkártyát a 1091 Budapest Ernő utca 36 szám alatt.

 

Átutalás választásakor a megrendelő elküldése után a kiválasztott szolgáltatás díját kérjük, utald át az alábbi számlaszámra: Sweet Escape Kft 11600006-00000000-75764810 ErsteBank)


Az ajándékkártyákon nem szerepel ár, kizárólag a szolgáltatás leírása, az érvényesség, és a kártyaszám lesz rajta feltüntetve.


Kérlek gögess lejjebb, az ajándékkártyát az űrlap kitöltésével tudod megrendelni: 

 

Időpont foglalás

Időpontot foglalhatsz saját részre, akár 30 főig, vagy vegyél részt a havi bajnokságban 3-4 fős csapatoddal és küzdj meg egy idegen csapattal!


 

Amennyiben idegen csapattal szeretnétek megmérkőzni, regisztrálhatsz egy szabad időpontra (zöld mező) első csapatként, vagy kihívóként (citromsárga mező) második csapatként. Ha netán úgy alakul, hogy nem regisztrál ellenfélnek senki, értesítést fogtok előtte két nappal kapni. Ekkor a csapat még mindig dönthet majd arról, hogy a lefoglalt időpontban kívántok-e saját magatok (akár egyénenként egymás ellen, akár két párossá alakulva, vagy ellenfél csapatot verbuválva) élni a lehetőséggel és játszani egyet, vagy szeretnétek ha törölnénk inkább, és új időpontot, vagy már kihívóra váró ellenfelet kerestek magatoknak.

Válassz időpontot!

 

Cégek akik már jártak nálunk: