Kedvezmények

Vetélkedőszoba - Kvízjáték kedvezmények

Játssz és nyerj próbajátékunkkal :-)

5 vetélkedőszobás jellegű kvíz kérdés, ha ügyes vagy 1000 Ft kedvezményt tudsz begyűjteni! Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Megyek játszom

Kedvezmény diákok részére

Diákigazolvánnyal rendelkezők számára kedvezményt biztosítunk. A diákkedvezmény kizárólag a 60 perces alapjátékra használható fel. Kérjük érkezéskor mutassátok fel az igazolványt! Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

HungaryCard kedvezmény

A kártya birtokosa egyszeri 1000Ft kedvezményt kap, amennyiben azt online regisztrálja, és kinyomtatja a kupont a Hungarycard.hu oldalon. A kedvezmény bármely szolgáltatás csomagunkra felhasználható. Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Hungary Card elfogadóhely kedvezmény partner Vetélkedőszoba Budapest

Kajla pecsételőhely és kedvezmény

Mutasd fel útleveled, és gyűjtsd a pecsétet a Vetélkedőszobában, ahol még 500 Ft kedvezményt is kaptok! Más kedvezménnyel nem nem összevonható.

Kajla pecsételő és kedvezmény állomás Budapest Vetélkedőszoba

Kedvezmény több körös játékot foglalók részére

Szervezz munkatársaid, alkalmazottaid vagy barátaid számára egy 2,5 órás, több játékkörös kvíz- és szabadulósjáték kikapcsolódást, kérd kedvezményes ajánlatainkat, kattints erre az oldalra.

Rugalmas díjszabás

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznétek, mindig előfordulhat, hogy aznap valaki mégsem tud eljönni (betegség, stb). Emiatt sem kell aggódnod, mint szervező, mert a létszámot mindig rugalmasan kezeljük, és az eredeti árkalkulációhoz képest, ha kevesebben lesztek, akkor 1000Ft/játék/hiányzóval kevesebbet kell fizetnetek a játék végén.

Játssz velünk kedvezményekért!

Időszakos kedvezmények, nyereményjátékok. Olykor kódfejtő, vagy kvízkérdéses nyereményjátékot hirdetünk, és nagy kedvezményeket nyerhetsz, vagy akár ingyen belépőket Facebook oldalunkon, vagy mint Fejtörő Magazinunk olvasója!

 


Fejtörő Magazin feliratkozás

Ha szeretnél Ajándékkártya formában belépőt nyerni, és részt venni nyereményjátékainkon érdemes feliratkoznod Online Magazinunkra! A sok-sok izgalmas feladvány, és érdekes cikkek mellett elsőként értesülhetsz kedvezményes akcióinkról is. Már több mint 500 olvasó!

 

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom