Születésnapi csomag

Kvízjáték csomagajánlat születésnapos tortával!

Születésnap közeleg és kell egy helyszín ahol jókat lehet játszani és tortázós helyiség is van?

Ünnepeljétek nálunk a születésnapot!

A vidám kvízjáték után Budapest egyik legjobb családi cukrászdájának (Sommer cukrászda) fincsi zsúrtortájával (csoki, gyümölcsös-túrós, dobos vagy feketeerdő, 13 cm átmérőjű), gyertyával (1 db szál gyertya), ásványvíz és szörpfogyasztással, és Boldog Születésnapos dekorációval lephetjük meg az ünnepeltet! A traccspartis helyiséget fél órára biztosítjuk a csomagajánlatban.

Kvízjáték és szülinapi tortázás a Vetélkedőszobában

Születésnapos csomag - Ár

A 90 perces program díja 3-6 főre 20500 Ft, mely tartalmazza a 60 perces kvízjátékot 6 főig és a szülinapi tortázást.

Létszám bővülés esetén javasoljuk a nagyobb méretű torták megrendelését, melynek felárai 2000 Ft (16 cm átmérőjű, 7-8 fő) vagy (4000 Ft/ 18 cm átmérőjű, 9-10 fő), mivel alaptortánk 6 főre biztosít optimális szeleteket. Amennyiben előzetes ízválasztás nem történik, automatikusan a legnépszerűbb torta, a csokitorta lesz szervírozva. Igény szerint plusz torták, vagy más ízű torták is rendelhetőek, egyedi kalkulációval.

Nagyobb létszám esetében az árak oldalon tudsz tájékozódni.

Kiegészítő lehetőségek

Behoznátok a saját tortátokat?
Rágcsa (ropi, chips, pogácsa, szendvics), vagy 1db saját torta behozható, 1500Ft szervízdíj, és helyiségbérlés (2500Ft/30 perc) mellett.

A torta előtt ennétek kis pizzát?
Pizzák rendelésével a születésnapos csomag is kiegészíthető, 3000Ft/pizza felárral (speciális mentes pizza 4000 Ft/db). A pizzák ízét és darabszámát még akár a játék előtt a helyszínen is lehet egyeztetni. A pizzás csomagról bővebben itt olvashatsz. 

Egyedi dekoráció
A tortás helyiség alapból fel van vértezve minimál szülinapos hangulattal, de hozhattok számos gyertyát, lufit, dekor kellékeket, és animátoraink segítenek a traccspartis helyiség dekorálásában, míg a játék zajlik, kapacitásuktól függően. Előfordulhat, főleg hétvégén, hogy animátoraink teljes le vannak foglalva a csapatok irányításával, ilyenkor egyénileg kell dekorálni, de a lehetőség megvan :-)

Kísérők
A kísérők akik nem játszanak a helyszínen sajnos nem tudnak várakozni, arra sajnos nincs külön helyiségünk, így a szülőknek javasolni szoktuk a közelben lévő kávézót, cukrászdát a játék idejére. A tortázásra már újra be lehet kapcsolódni.

A születésnapos csomag ajándékkártya formában is megvásárolható!

Ünnepeljétek a születésnapot a Vetélkedőszobában!

Kérj ajánlatot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom