Személyre szabható különleges kvízjáték ötletek felnőtteknek

Készíts saját témakört és robbantsd fel a hangulatot!

Speciális lehetőségek a Vetélkedőszoba élő kvízjátékán!

Íme 3 szuper ötlet, amivel kiválóan személyre tudod szabni és nagyon jól meg tudod fűszerezni a programot, így az élmény garantáltan örök emlék marad!

A Vetélkedőszobában mindig jó a hangulat, rengeteg a nevetés. Először is mert olyan vicces témaköröket építünk be a vetélkedő során, ami megteremti és remek táptalajt biztosít a humornak. Másodsorban még izgalmas is, mert a kvízgomb mindenki kezében ott lapul és bármikor lemaradhatsz a pontszerzésről, ha nem nyomsz időben :-)

Azonban még ennél is nagyobbat durranhat a játék, ha belecsempészünk egy kis egyéni varázslatot. Ebben a cikkben mutatunk 3 olyan megtörtént esetet, amikor a játékosaink találtak ki valami szenzációsat!

Vicces kvízjáték ötlet felnőtteknek 1. - Gyerekkori képek

Hírességek fotóival gyakran játsszuk, hogy fel kell őket ismerni gyerekkori képeik alapján. Ám gyerekkori képeitek Nektek is vannak, nem igaz? :-)

Kvízjáték feladvány ötletek felnőtteknek a Vetélkedőszoba vicces kvízjátékán

Szervezőként mindössze annyi a feladatod, hogy kérd meg a résztvevő játékosokat, hogy mindenki küldje el emailben egy gyerekkori képét a vetelkedoszoba@gmail.com címünkre. A kvízprogramunkba szépen beültetjük ezeket. Nyilván a témakört amikor bejelentjük, elmondjuk, hogy most a gyerekkori képek játék következik, aki felismeri, hogy ki van a képen a jelenlevők közül, az nyomja a gombot! Természetesen, aki felismeri magát, az épp akkor abban a körben ne nyomjon, így lesz teljes mértékben igazságos a kvízkör. Sokat nevettünk, nagyon kellemes hangulatot teremtett a sok retro kép, amin ráadásul ugyebár a jelenlévők voltak rajta, így igazán bensőségessé vált a hangulat. Remekül építette a csapatot, nagyon jól összekovácsolta a társaságot. Baráti kvízre fel!

Különleges kvízjáték ötlet felnőtteknek 2. - Új családtag

Emlékszem játékvezető kollégám mesélte, hogy ez döbbenetes hatással volt a játékosokra, az ominózus eset után mindenki elérzékenyült, könnyek is potyogtak, természetesen csakis örömkönnyek. A történet a következő:
A szervező hölgy, Orsolya a családnak foglalt egy időpontot a Vetélkedőszoba kvízjátékára és elküldte nekünk a résztvevő családtagok, rokonok egy-egy gyerekkori képét, hogy olvasszuk be a játékba. Így tehát ez szinte majdnem ugyanaz a típusú játék, mint az előző, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben most ez meglepetés volt. A játékosok nem lettek beavatva, csak az első kép után jöttek rá, hogy miről is szól ez a témakör. Vicces volt, sok emlék történet itt is feljött, ám ez csak a bemelegítés volt!

Ami ezután jött, arra már aztán senki nem számított! Ugyanis jött az utolsó kép, ami ez volt:

Kvízjáték feladvány ötlet speciális alkalomra a Vetélkedőszoba kvízjátékán

Először csak bámulták, nem értették. Orsi és párja csendben voltak. Pár vicces beszólás érkezett, de aztán egyszer csak leesett! Bizony bizony! A család itt a Vetélkedőszoba kvízjátékán, ebben a pillanatban, ezzel a képpel tudta meg, hogy Orsi hasában ott cseperedik a család legújabb tagja! A képen tehát Orsi leendő gyermeke volt, amit láttak. A hatás drámai volt! Jó értelemben.

Szóval, ha épp várandós vagy, és szeretnéd különleges módon beavatni a családot, vagy akár a barátaidat, kollégáidat, akkor ez egy baromi jó lehetőség, hogy megadd a módját! Családi kvízre fel!

Pikáns kvízjáték ötlet felnőtteknek 3. - Vicces lánybúcsú vagy legénybúcsú feladvány

Számtalan alkalommal építünk be vőlegény- vagy épp menyasszony kvízkérdéseket. Hiszen egy személyre szabott kvízjáték lánybúcsúra vagy legénybúcsúra mindig hasznos és mulatségos programpont. Ez ugyebár úgy működik, hogy 10-15 kérdést összeír a lánybúcsú vagy a legénybúcsú szervezője amit elküld a menyasszony vagy a vőlegény leendő párjának és megkéri válaszolja meg őket. Ez amolyan vőlegény ismereti teszt, vagy menyasszony ismereti kvíz. A kérdéseket és a válaszokat mi beillesztjük a kvízjátékba. Ezekre a kérdésekre persze leginkább az ünnepelt fog tudni jól válaszolni, ami végülis nem baj, mégiscsak ő az ünnepelt, semmi gond ha ő szerzi a pontokat. Természetesen más is próbálkozhat, ami nagyon nagyon vicces szitukat szokott eredményezni és nagyon sokat nevetünk együtt! Legendás válaszok szoktak itt napvilágot látni ;-)

No de lépjünk egy szintet feljebb! Oké, talán szervezői szempontból, mint kivitelezés, ezzel van egy kis meló, de látni fogod, megéri, mert frenetikus hangulatot teremt (azóta is rekeszizomlázam van, szerintem nemcsak nekem a társaságból).

Történt ugyanis, hogy egyeztetve Gabriellával, először is megkéri a vőlegényt, fotózza le kézfejét, illetve csupasz lábfejét, és küldje át emailben, messengeren, vagy bárhogy. Második lépésben Gabriella lefotózta saját férje kézfejét és lábfejét, végül idő hiányában a netről is szedett le egy-egy hasonló képet. Ezeket egy képpé szerkesztve kész is lettünk.

Íme az eredmény, de a csattanó csak ezután jön!

Vicces és pikáns kvízfeladvány lánybúcsúra, legénybúcsúra a Vetélkedőszoba kvízjátékán

Humoros kvízfeladvány lánybúcsúra, legénybúcsúra a Vetélkedőszoba kvízjátékán

Figyelem, innentől 18+ a dolog! :-) Mit gondolsz mi volt a harmadik testrész amit a harmadik képen mutattunk? Ezt a képet ne aggódj, nem teszem ide, de gondolom rájöttél :-) Hát itt aztán érdemes lett volna lefotóznom azokat a tekinteteket, és videóra venni azt a sikoltozást, és röhögést ami ezután következett! :-)

A játék ugye az volt, hogy meg kellett mondani, hogy a három közül melyik a vőlegény keze, lába, vagy épp a férfiassága… Mindenkit megnyugtatok, az utolsónál mindhárom kép a netről lett leszedve, amit sikeresen meg is válaszolt helyesen (10 perc folyamatos nevetés után) a menyasszony, hogy egyik sem a vőlegényé ,-)

No de félretéve a mókát, a harmadik kép nélkül is van még ráció ebben a dologban, mert felismerendő testrész lehet még a fül, a szem, az orr, stb, stb.

Hát így zajlanak nálunk a kvízek! :-)

Amennyiben kedvet kaptál egy fantasztikus hangulatú játékra, csak írj nekünk, vagy foglalj időpontot és gyertek a Vetélkedőszobába!

Segítünk megszervezni Neked is!

Ádám

Utóirat: az első kép megoldása: én vagyok a képen ;-)

Megosztás Facebook-on