Lánybúcsú programok várandósan, kisbabával?

Programokat keresel egy budapesti lánybúcsúra?
A menyasszony áldott állapota miatt a nagy buli kizárt?
Netán a vendégseregben van kismama?
Olyan lánybúcsú programot keresel, ahol inkább ülnek, mint állnak, tehát a kényelem is fontos?
Kutatsz valami új és izgalmas élményprogramot, hogy lenyűgözd a többieket!

Ha a fentiek közül akár csak egy kérdésre is igen a válasz, akkor megtaláltad, amit kerestél!

A terhesség ne legyen akadály

A leendő anyukák folyton álmosak, időnként émelyegnek, és nem vágynak már kimozdulni az éjszakába.
De egy kismama sem szeretné kihagyni barátnője lánybúcsúját, vagy épp a saját lánybúcsúját, hogy egy nagy közös csajos élménnyel zárják az esküvő előtti életet.
Jó hírünk van, hisz nem is kell!

Rendezzetek nyomógombos kvízes lánybúcsút!

Most elmondjuk, miért olyan nagyszerű lánybúcsús program a Vetélkedőszoba akkor is, ha van a csapatban egy, vagy akár több leendő anyuka.

Lánybúcsú kismamával, várandós anyukával

Lánybúcsú kisbabával, terhesen 

Szülőnek lenni igazi kihívás, mely sokszor igényel józan észt, kreativitást és találékonyságot. Pontosan ugyanez igaz a Vetélkedőszoba kvízjátékára is. Ezen a helyen is játékos feladatok, kvízek és vicces megoldások várják a csapatot! Egy játék hosszúsága pedig pontosan annyi időt vesz igénybe, amennyi még egy állapotos hölgynek is vállalható, így kivitelezhető az élvezetes lánybúcsú terhesen is. Ha pedig közben ki szeretne menni, akkor megvárjuk, hiszen itt bármikor tarthatunk egy kis szünetet, mert hát ismerjük az érzést, mikor babával a pocakban már nem mer hosszabb utakat tervezni az ember. Nem kell félni attól sem, hogy elfárad, hiszen a csapat végig kényelmesen ül, vagyis nem lesz megterhelő a program. A Vetélkedőszoba a lánybúcsúk ideális helyszíne, ha újfajta pörgésre vágytok! Trendi és nagyon szórakoztató!

Kismamás lánybúcsú sok-sok nevetéssel

A várandósság kellemetlen panaszai - különösen az első trimeszterben - bizony elég nyomasztóak lehetnek. A népi gyógymódok helyett mi a klasszikus figyelem elterelő hadműveletben és az élmények megélésében hiszünk. A Vetélkedőszobában garantáltan nem fog a várandós menyasszony az állapotára figyelni, hiszen magával ragadja majd a helyzet hangulata.

Egy helyszínen több élményprogram!

Folyton csak aludna, mert nem ihat kávét? Dobjátok fel nálunk a kedvét! Ez az élmény garantáltan boldogság hormonokat termel majd, így nem fog hiányozni Neki a koffein. De ne aggódj, más sem, hiszen nálunk enni és inni is tud a lánybúcsús társaság. Nem hátrány az sem, ha a csapatban többen vagytok terhesek, gyertek és élvezzétek a lánybúcsút kvízjátékkal.

A nevetés a legjobb orvosság

Budapest egyedülálló kvízszoba élménye, mely egy olyan hely, ahol a kérdések, a nevetés, az élmény és a vetélkedő show kéz a kézben járnak. Nem kell megijednetek, itt doktori fokozat nélkül is érdemes játszani, hisz a kérdések nem nehezek, de szórakoztatóak és roppant viccesek.  Akár 33 fős, gigantikus csajbulik helyszíne is lehet a Kérdések Mekkája, ahol kiemelkedő műveltség nélkül is sikert értek majd el a kvíz során.

Budapesti lánybúcsú akár kisbabával a pocakban

Izgalmas nyomógombos kvízjáték élőben

A rádiófrekvenciás kézi joystickek mellett az a nagy piros gombunk is van, amely a klasszikus, amerikai kultvetélkedők sajátja. Vajon az eszetek, vagy a kezetek gyorsabb? Mennyi a reakció időtök? Izgultok, vagy beindultok? Csak rajtatok múlik, mit hoztok ki belőle, hiszen mi a magunkét alapból adjuk. Klasszikus kvíz miliő, fények, hangok, effektek, csak gyertek és itt biztosan sokat nevettek!

Kérdések, személyre szabva

Nincs lánybúcsú, vőlegénykvíz nélkül, mely tökéletesen kivitelezhető és beilleszthető a Vetélkedőszoba kvízjátékába. Amennyiben az ara, aki lehet kismama is, elhelyezkedett, már kaphatja is a Neki szóló kérdéseket! Vajon tudja, mi volt leendő férje óvodai jele? Vagy, hogy mikor vesztette el a ....... nyunyókáját? Esetleg emlékszik életük fontos eseményeire, vagy a párja kedvenc gyerekkori ételére? Tegyetek bele bátran, általatok kreált a vőlegénnyel is egyeztetett kérdéseket, melyek nem kell ám, hogy egyértelműek legyenek... Sőt! A lényeg a közös nevetésen van! Készüljetek fel ütős, közös kérdésekkel is, mely nagyon jól megfűszerezi a kvízjátékotokat. Természetesen ez csak egy részét képezi a lánybúcsús kvízprogramnak, de hát ez az este azért mégiscsak a menyasszonyról szól.

Kizárólag szórakoztató témakörök a lánybúcsús kvízen

Ismerjétek fel az állatokat az orruk alapján! Mondjátok meg a film címét egy jelenet alapján! Kinek a hangja? Édesség felismerő! Bevásárlás kvíz! Pikáns memória, stb, stb, stb. Garantált a szuper hangulat, a sok kacagás, és hogy erre emlékezni fogtok még sokáig! ;-)

Klasszikus lánybúcsú elemek

Ha szeretnétek tipikus, kihagyhatatlan részeket az eseményfolyamba, ám legyen, rajtunk nem fog múlni! A Chippendale fiúk nálunk is készen állnak a hölgykoszorú szórakoztatására! Adott esetben be tud állni segíteni, vagy a menyasszony egy-egy helyes válaszánál készséggel ledob magáról egy-egy textíliát. A játék végén meglepetésszerűen is előkerülhet, mint egy izmos, szexis Fődíj! Szabadulószoba és kvíz bázisunkon további 4 szabadulószoba és egy kincskereső játék is részese lehet a lánybúcsús programnak, a kvíz után helyben lehet enni-inni, fotózkodni, szelfizni és még csak ki sem kell mozdulnotok, hiszen mindent megkaptok egy helyen!

Jó lenne egy limó is?

Imádnivaló lánybúcsús elem a közös limuzinozás, mely nemcsak a szuper fotók miatt annyira népszerű. A Limuzincsomag a kvízjátékon felül egy 60 perces budapesti limuzin túrát tartalmaz! A 9 fős luxusverda akár a játék előtt, vagy után elfuvaroz benneteket az általatok megjelölt bármilyen budapesti, vagy budapesten kívüli címre.

Életetek élményei egy helyen várnak, gyertek és játszatok, töltésetek nálunk a kisbabás lánybúcsút! :-)

Tetszik a dolod? Kicsit még informálódnál a nyomógombos kvízjátékról? Kattints és olvass tovább a Vetélkedőszobáról itt!

Vagy akár már foglalhatsz is egy időpontot:

Időpontfoglalás

 

 

Megosztás Facebook-on