Menü Menü bezárása

Családi hétvége

Családi hétvége, lufihajtogatás és ingyenes bűvész műsor a Vetélkedőszobában, 2017. április 14-16 között!

Ez az esemény már véget ért, de jön a következő! Kövess minket Facebook-on!

 

Ha egy igazán jó kis családi programot keresel húsvét hétvégére, akkor ezt mindenképp olvasd el!

 

Ha netán még nem hallottál volna róla, a vetélkedőszobában kipróbálhatjátok, milyen is egy igazi tévés vetélkedőn részt venni! Újdonság, ilyet még nem próbáltál!

 

Ajándék csokitojás, lufihajtogatás és  grátisz bűvész műsor a helyszínen!

 

A vetélkedőszoba csapatépítő játékán biztosak vagyunk benne, hogy olyan élményben lesz részed, amiben még nem volt! A vetélkedőjáték során a játékosok különböző vidám, műveltségi kérdésektől mentes, szellemi feladatokban mérheti össze képességeiket.

 

Alapvetően már magában is egy tökéletes 1-1,5 órás hétvégi program, de most a Családi hétvégén különleges extra szolgáltatást kaphattok, többek között egy helyszíni bűvész műsort!

 

Foglaljatok időpontot 2017. április 14-15 között, a www.vetelkedoszoba.hu/foglalas weboldalon keresztül, szórakozzatok együtt, akár 33 főig, és a játék után közvetlenül, élőben, ott a helyszínen élhettek át egy valódi bűvész show-t!

 

Szabadulószobák

A grátisz bűvész műsort azok is élvezhetik ezekben a napokban, akik a Sweet Escape vagy a Mézeskalácsház családbarát szabadulószobáira foglalnak időpontot! Találjátok meg a végtelen csoki titkos receptjét, vagy szökjetek meg a gonosz boszorkány fogságából, 60 percen belül! Bővebben a www.szabaduloszoba.hu oldalon olvashatsz!

 

A bűvész trükkjeitől káprázni fog a szemetek, és nagyon jól fogtok szórakozni!

 

 

Vélemények

60-70+ korúaknak is nagyon jó szórakozás és kikapcsolódás! A fiatalabb generációval megpróbáltuk felvenni a versenyt - nem is teljesen sikertelenül... :-)

Boros Györgyné

Vélemények

Nagyon szuper, az ember teljesen elveszíti közben az idő érzékét és teljesen átadja magát a játéknak. Biztos jönni fogok még többször is!

Vicsai Gábor
 

Aktuális

Kitelepülés

Esküvőre,
céges rendezvényre,
akár 50 főre!

Családi hétvége

Ingyenes bűvész műsorral!

Születésnapi program

A játék után tortázási

lehetőség a helyszínen!

Osztálykirándulás

Remek program,

már 9-10 éves kortól!

Csapatépítés

Céges csapatépítés

akár 60 főre!

 

Cégek akik már jártak nálunk: