Családi kvízjáték

Vidám családi kvízcsaták!

A Vetélkedőszoba kíváló családi program, ahol együtt tud szórakozni három generáció is!

Lássuk csak...
Ismerj fel állatokat úgy, hogy csak az orrukat mutatjuk! :-)
Ismerj fel édességeket, úgy, hogy csomagolásuk nélkül látod :-)
Filmkvíz, rajzfilmkvíz, zenekvíz, több tucat hasonló hétköznapi életből vett vicces témakör!

Te vajon jó volnál ezekben? Próbáld ki élesben profi körülmények között!

Sok-sok nevetés egy hatalmas közös élmény

Töltsetek el együtt egy mókás órát a Vetélkedőszoba kvízjátékán, és ígérjük, fülig érő mosollyal fogtok távozni! Mindenki kap a mancsába egy kvízgombot, így mindenki abszolút részese a játéknak.

 

 

Profi játékvezető és kvízjáték rendszer!

Úgy fogjátok magatokat érezni, mint egy tévés kvízműsorban! A játékot végig a kvízmester irányítja, míg a szerzett pontokat egy amerikai kvízrendszer számolgatja majd Nektek, hangulatos aláfestő hang- és kép effektekkel.

Születésnapok, névnapok, családi események helyszíne

Kvíz - és szabadulószoba bázisunkon akár több órás családi programot is megszervezünk számotokra, legyen fűszerezve a kvízcsata pizzázással, tortázással, vagy akár egy szabadtéri kincskereső vagy szabadulószobás kalanddal :-)

Családok közti kvízcsata!

A Vetélkedőszoba kvízjátékán leginkább azt javasoljuk, hogy fogjon össze két vagy három család, hasonló létszámmal, és felnőtt/gyerek aránnyal, így teljesen egyenlő feltételekkel vágunk bele a játékba!

Kimegyünk akár házhoz is!

Szívesen visszük ki hozzátok is a kvízjátékot, mobil kvízrendszerünkkel bárhol az országban ki tudunk települni! Lakásban, fedett kerti teraszon, étteremben, hotelben is megvalósítható a családi móka! A kitelepülés részleteit a Kvízjáték élőben országosan oldalon olvashatod.

Játékidő

60, 90 vagy 120 perces kvízjátékot szoktunk tartani, de mivel a 60 perc nagyon gyorsan elszalad, így leginkább a 90 perces játék tekinthető ideálisnak.

Létszám

A kvízterem befogadóképessége 33 fő, de egy kényelmes 25-30 fő az optimális. Minimum létszám 4 fő.

Szabadulószoba, kincskereső játék, pizzázás, tortázás

Erősségünk a sokszínűség, rendezvényhelyszínünkön lehetőség van továbbá pizzázni, tortázni, vagy akár egyéb élményprogramokon részt venni. A kvízjátékot követheti egy kis szünet után például egy közös családi szabadulószobás program, vagy egy kellemes parkséta, kincskereső kalanddal a szemben lévő Orczy Kertben.

Nemcsak hétvégi program

Hétfőtől vasárnapig van lehetőség időpontot foglalni online, de ha bármi kérdés felmerül, írj nekünk a kapcsolat menüponton keresztül, vagy kérj ajánlatot ide kattintva.

Időpont foglalás Ajánlat kérés

Kovács család összekovácsolódik :-)

A közös játék és a közösen elért sikerek mind mind hozzájárulnak a családtagok vagy barátok közötti kommunikáció vagy különböző családi dinamikák fejlődéséhez, miközben erősödnek a családi kötelékek is. Egyénileg pedig közérzetünk javul, észrevétlenül feltöltődünk és magabiztosabbá válunk.

Kicsit megmozgatjuk az agyunkat

A Vetélkedőszoba kvízjátéka NEM fizikális megmérettetés, hanem tisztán szellemi, de ezt az "edzést" játék közben nem érezzük, hiszen teljesen kikapcsolunk, ami a világon a legjobb dolog! Izomlázunk maximum a rekeszizmunkban várható! :-)

Kultúrált körülmények

A kvízterem természetesen fűtött helyiség, a helyszín toalettel és értékmegőrzővel rendelkezik.

Kiváló megközelíthetőség

Gyalogosan egyaránt 1 percre vagyunk az M3 Nagyvárad tér metróállomástól, valamint a 24-es és 2M villamos (Nagyvárad tér) megállótól. Autóval érkezve parkolási lehetőség van közvetlen az Ernő utcában (375Ft/óra), viszont a parkolás hétköznap 18 óra után, hétvégén pedig egész nap ingyenes.

Játssz úgy, mintha egy tévés kvízvetélkedőn vennél részt!

Ez remek, foglalok is időpontot! Felveszem a kapcsolatot - kérek ajánlatot

Kajla pecsételő helyszín

Kajla pecsételő és kedvezmény állomás Budapest Vetélkedőszoba

Vetélkedőszoba - Kajla pontgyűjtő állomás

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom