Céges csapatépítés

Ötcsillagos céges csapatépítő játék Budapesten!

Vidám kvízjátékunk trendi kikapcsolódást, és remek csapatépítő programot kínál nagyobb létszámú cégek számára is! Akár év végi csapatépítőt, vagy csak egy jutalom alkalmat szervezel a kollégák részére, a Vetélkedőszoba tökéletes programhelyszín választás!

Budapesti csapatépítő program a Vetélkedőszobában

Csapatépítés egy nagy közös kvízjáték során!

Mérjétek össze képességeiteket egyéni vagy csapatverseny módban a Vetélkedőszoba különböző kvízcsatái során! Nem kell megijedni, nem fekvőtámaszokat fogunk számolni, nem lexikális tudást mérünk, és nemis vérre megy a küzdelem. A cél az, hogy mindenki jól érezze magát, és sokat nevessetek együtt! 

Csapatépítés fergeteges hangulatban

Profi játékmestert kaptok, és olyan körülményeket, ahol mindenki egy tévés kvízjátékban érezheti magát! Kényelmesen ülve nyomkodhatjátok a kvízgombokat, izomláz max a rekeszizmokban lesz a végén :-)

 

Létszám - Befogadóképesség 33 fő

Budapest talán egyetlen, kifejezetten kvízre berendezett termében hivatalosan 33 fő tud egyszerre játszani, de talán a kényelmes ideális létszám az a max 30 fő. Azonban akkor sem kell aggódni, ha többen vagytok, mert a csapatépítő bázisunkon egyéb programlehetőségek is vannak, így például 4 családbarát szabadulószoba, melyek megtöltésével jöhettek akár 60 fővel is!

Játékidő

A játékidőt Ti szabhatjátok meg, általában 60, 90, vagy 120 perces kvízt szoktunk játszani, de a helyszíni adottságok miatt ez bővíthető akár 3-4 órás programmá is, köszönhetően a szabadulószobáknak, a pizzás helyiségnek, vagy akár a szabadtéri kincskereső játéknak.

Személyre szabható kvízkérdések

Igény esetén a kvízkérdések előre egyeztethetőek, meghatározott témakörre szólhatnak (pl. Karácsony, stb), de be tudunk építeni Ti általatok összeírt céggel kapcsolatos kvízkérdéseket is, melyek nagyon jól megfűszerezik a játék hangulatát.

Új kolléga érkezett? Segítsd beilleszkedését, egy játékos csapatépítéssel!!

Belemélyülve a játékba mindenkiből előbújik igazi énje, habitusa így ez a közös élményprogram a leghasznosabb és leggyorsabb módja, hogy az új kollégát mindenki a leghamarabb megismerhesse. Gyertek el egy 2,5 órás kvízjátékos, szabadulószobás csapatépítő mókára és láss csodát, a csapat pikk-pakk összeérik!

 

Csapatépítés 250 m2-en

Béreljétek ki a vetélkedőszobát tetszőleges időtartamra, a szoba csak a Tiétek! Játékmestert és vetélkedőrendszert biztosítunk! A Sweet Escape Kft programhelyszíne kiváló csapatépítés az év bármely időszakában!

Kiegészítő programlehetőségek - nem csak kvíz!

Szervezz színes, különböző játékokból összeállított több órás élményprogramot! Nálunk egy helyszínen 4 szabadulószoba (maximum 30 fős befogadóképesség), Budapest első Vetélkedőszobája (maximum 30 fő befogadóképesség), továbbá két kisebb traccsparti helyiség áll rendelkezésre, ahol pizzázásra, tortázásra is van lehetőség.

 

 

Megközelíthetőség - rendezvényhelyszín Budapesten

Könnyű megközelíthetőség, közel vagyunk az M3 (kék metró), vagy a 24-es, illetve a 2M villamos Nagyvárad téri megállójához. Autóval érkezve az Ernő utcában tudtok parkolni.

Házhoz is megyünk - kitelepülés Magyarországon bárhová

A kvízjáték külső helyszínen is játszható, kimegyünk akár irodákba, étteremekbe, hotelekbe, 20 perc alatt felépítjük a mobil rendszert, és már mehet is a kvízcsata! Ha céges csapatépítésről van szó, ránk számíthatsz, és akár 50 fős társaságot is szórakoztatunk egyszerre! A vetélkedőszoba kitelepüléséről itt olvashatsz bővebben.

Hogyan kezdjük a szervezést?

Érdemes minél hamarabb elkezdeni a szervezést, de ha úgy alakul, akár másnapra is foglalhatsz időpontot. Nincs más dolgod, mint kattints az ajánlatot kérek gombra, írd meg a részleteket, igényeket, és onnan mi már mindent intézünk!

Ajánlatot kérek, érdekelnek a részletek! Mindent értek, foglalok is egy időpontot!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom