Menü Menü bezárása

Házirend

A játék célja

A Vetélkedőszoba egy szabadidős program, mely a játékosok kikapcsolódását szolgálja, egy játékos, szellemi vetélkedő formájában. A játék alatt lehetőség van átélni, hogy milyen is egy igazi tévés vetélkedő. Fizikális jellegű feladatok nincsenek, speciális öltözéket nem igényel a játék, leizzadni senki sem fog, kivétel izgalmában…

9-99 éves korosztálynak is ajánlott!

A Vetélkedőszoba kiváló budapesti program osztálykirándulás, céges csapatépítés, születésnap, legénybúcsú, lánybúcsú, családi program, baráti összejövetel számára egyaránt!
A témakörök egyénre szabhatóak, a feladatsorok egyénileg is összeállíthatóak, ebben maximálisan partnerek vagyunk. A speciális egyéni igények kizárólag akkor kerülnek pénzbe, ha a feladatok kialakítása plusz munkát igényel részünkről. Minden kérést, ötletet igyekszünk megvalósítani! Kérjük minden esetben emailben vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Telefonon is nyilván adunk előzetes tájékoztatást, de ajánlatot, részletes programtervet emailben tudunk kidolgozni, és hivatalosan ismertetni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot legkésőbb 48 órával a játék előtt van lehetőség töröltetni, módosítani, mely igényt minden esetben emailben kérjük megküldeni, a vetelkedoszoba@gmail.com címünkre.

Fizetési módok

A Vetélkedőszoba szolgáltatásait készpénzben, vagy átutalással lehet rendezni. A helyszínen bankkártyás fizetési mód jelenleg nincsen. Papír alapú Erzsébet Kultúra, és Erzsébet Ajándék utalványokat elfogadunk.

Élménygarancia!

Annyira biztosak vagyunk szolgáltatásunk sikerében, hogy garanciát is adunk! Amennyiben nem voltál megelégedve a játékkal, írd meg nekünk emailben az okát, és szó nélkül visszaadjuk a pénzedet.

Érkezés

A játék előtt kérjük maximum 5-10 perccel érkezzetek, se később, se korábban, ez volna a legideálisabb.
Érkezéskor kérjük, csengessetek, az ajtón található fehér csengő segítségével. Amennyiben ennél korábban (ne adj isten később) érkeznétek, ezt kérjük, előre jelezzétek.

Távozás

A játék végén a csapatoknak a vetélkedőszobát (egy közös fotó után :-)) el kell hagyni, hogy a következő csapat érkezésére a helyszín újra fogadóképes lehessen. Igény esetén azonban birtokba vehető traccspartis helységünk. Ott előre egyeztetett ideig (általában maximum fél óra) frissítőket fogyasztani, vagy akár nassolni, tortázni, pizzázni lehet. Ezeknek az aktuális lehetőségeiről, költségeiről szívesen adunk tájékoztatást emailben.

Késés

Mivel a csapatok egymás után érkeznek, ezért sajnos a késést minden esetben a játékidőből kell levonnunk. Nyilván, ha utánatok nincs regisztrált játék, igyekszünk rugalmasan kezelni a csúszást.

Mit tartalmaz a játék

A vetélkedőszoba saját részre történő kibérlésekor minimum egy órás játékot kínálunk (maximum 30 főre), de természetesen ez hosszabbítható, fél órás időintervallumokkal. A játékidőbe beletartozik a csapatok regisztrálása a vetélkedő gombrendszerbe, valamint a játékszabályok, és a gombrendszer megismerése, mely körülbelül 10 percet vesz igénybe. Így az első óra nettó játékideje 50 perc. A tapasztalatok alapján a másfél órás játék, ami az ideális, mi elsősorban ezt ajánljuk kedves vendégeinknek.

Értékes nyeremények

Az idegen csapatokkal való vetélkedő csaták, ahol 3-4 fős csapatok játszhatnak egymás ellen, alapból bő órás időtartamúak, melyek szintén tartalmazzák a 10 perces bevezetőt, valamint a játék végén a megszerzett pontok regisztrálását, mivel a hónapban legtöbb pontot összegyűjtő csapatok értékes díjazásban részesülnek. Minden hónapban más-más nyeremények, pl: limuzin túra, gofri party, szabadulószoba belépő, stb
A 3-4 fős csapatok egy-egy vetélkedőcsatán, egy előre felépített feladatsort kapnak, melyben 8-10 különböző típusú játék szerepel. Játék típusonként 10-15 feladatot kapnak a csapatok. Ez így összesen kb 100-120 kérdés, vagy feladat. A feladattípusok váltása előtt mindig megnézzük, hogy áll a két csapat, kinek hány pontja van, és máris folytatódik a vetélkedő a következő játékkal. Ebben az esetben tehát nem időre megy a játék, de általában egy bő órás szokott lenni egy csata nettó játékideje.

Játékszabályok

A Vetélkedőszoba egy játék, de mint minden játék, igazán akkor élvezhető, ha betartjuk a játékszabályokat.

A játék egyszerű, csak úgy mint a tévés vetélkedőkön, aki úgy érzi, tudja az aktuális kérdésre a választ, megnyomja a gombot. A rendszer érzékeli, ki volt a leggyorsabb, és ekkor a játékosnak 4 másodperce van a helyes válasz megadására. A 4 másodperc pontosan elég arra, hogy ha valaki tényleg tudja a választ, akkor kimondhassa. A 4 másodperc tehát nem gondolkodási idő. Ezután a játékvezető jelzi, hogy a válasz helyes, avagy sem, és a játék folytatódik.
Kizárólag az első választ vesszük figyelembe, tehát ha valaki azt válaszolja, hogy „Alma!”, majd hirtelen rávágja, hogy ”Vagyis nem! Körte!”, és a helyes válasz a körte, akkor a választ a játékvezető nem fogja elfogadni.
Helyes válasz esetén 128 pont jár, rossz válasz esetén 128 pont vonódik le.
Amennyiben a feladat olyan jellegű, rossz válasz esetén a többiek még próbálkozhatnak a kérdés megválaszolásával, de már csak fele annyi, tehát 64 pontért, és így tovább, 32, 16, 8, 4 és végül 2 pont adható a helyes válaszért, vagy ellenkező esetben vonható le egy-egy rossz válaszért.
A játékvezető döntése szent! Vitás esetekben (bár ilyen még nem volt, és reméljük nem is lesz, hiszen ez egy játék), mindig a játékvezető döntése a mérvadó. Óvásnak, reklamációnak, pereskedésnek helye nincs! :-)

Milyen jellegű feladatok lesznek?

A Vetélkedőszoba feladatai kizárólag szellemi feladatok, de nem műveltségi!! A játék során végi ülni fogtok. Nem évszámokat fogunk kérdezni, hanem játékos feladatok várnak Rátok! De mint korábban írtam, határ a csillagos ég, volt, hogy egy osztályfőnök, kifejezetten történelmi vetélkedőt rendelt meg a diákjai számára. Legénybúcsúra, lánybúcsúra, gyerekvetélkedőre is fel vagyunk készülve! Sok nevetés vár Rátok, meglátjátok!

A Vetélkedő gombrendszer

A Vetélkedő gombrendszer egyének, és csapatok (egyének pontjainak összessége) versengését képes koordinálni. A csapatok saját nevet adhatnak meg. Gombrendszerünk 10 piros gombból, vagy 30 kézi joystick gombból, és a központi egységből áll. A rendszer speciális hangeffektekkel biztosítja a vetélkedő-show hangulatát!
30 főig minden játékosnak saját gombja van!

Viselkedési kódex

Hangsúlyozzuk, ez egy játék, bár tény, hogy van benne igazi versengés, pontosan ez adja az egész játék sava-borsát. Ez az, amitől szinte minden gondunk-bajunk elfelejtünk a játék közben, sikerül teljesen kikapcsolunk, és a játék alatt feltöltődnünk! Azonban aki elveti a sulykot, és a többiekre zavaró hatással van, a játékvezető felszólíthatja a távozásra.
Alkoholos, drogos állapotban megtagadható a játékban való részvétel!
A csapatépítő helyszínünkön tilos dohányozni.

Rongálás

A gombrendszer drága és érzékeny műszer, aki nem rendeltetésszerűen használja (a gombokat erősen csapkodja, dobálja, a kábelét bármely módon elszakítja, eltöri), és kárt tesz benne, annak kötelessége azt megfizetni, ott, azonnal a helyszínen, készpénzben. Egy vetélkedőgomb megrongálásának díja 10.000Ft.

Jó szórakozást kíván a Vetélkedőszoba csapata!
Ákos, Kristóf, Péter, Ádám

 

Vélemények

60-70+ korúaknak is nagyon jó szórakozás és kikapcsolódás! A fiatalabb generációval megpróbáltuk felvenni a versenyt - nem is teljesen sikertelenül... :-)

Boros Györgyné

Vélemények

Nagyon szuper, az ember teljesen elveszíti közben az idő érzékét és teljesen átadja magát a játéknak. Biztos jönni fogok még többször is!

Vicsai Gábor

Vélemények

Kiváló hangulatú, remek körülmények között rendezett, pörgős játék volt. A szoba visszadta a vetélkedök tv-ben latható hangulatát, köszönet érte!

Lajtai Kristóf
 

Fődíj

Nyerj szabadulószoba belépőt!

 


Érdemes minél több vetélkedőcsatán részt venni, hiszen a 2021 szeptember havi bajnokságban legtöbb pontot gyűjtő csapat, megnyeri a havi fődíjat, egy ingyenes szabadulószoba csapatbelépőt!


I. helyezés:  4-6 fős Sweet Escape szabadulószoba belépő - www.szabaduloszoba.hu jóvoltából!

II. helyezés: 3-4 fős szabadulószoba belépő
III. helyezés: 3-4 fős Gofri party

Figyelem! A díjakért küzdő csapatoknak legalább két csatán kell részt venniük egy hónapban!

Az aktuális ranglista: itt tekinthető meg

További értékes nyeremények a Nyereményjáték menüpontban, kattints ide.
Jó szórakozást!

 

Cégek akik már jártak nálunk: