Menü Menü bezárása

Kihívóra várnak

Amennyiben egy idegen csapat ellen szeretnétek játszani, érdemes olyan időpontra regisztrálni, ahol már egy csapat előzetesen beregisztrált.Ezeken az időpontokon tehát már beregisztrált korábban egy másik csapat és épp kihívóra vár!

Keress
magatoknak egy megfelelő időpontot, ellenfelet, és regisztrálj Te is!


Kihívóra váró időpontok, időrendi sorrendben:


 

Árak

    1. 3-4 fős csapat, 60 perces vetélkedő csata játékmesterrel 5990Ft/csapat

  1. Vetélkedőszoba kibérlése játékmesterrel, 2-30 fő között 1500Ft/óra/fő

  2. Vetélkedőszoba kibérlése diákkedvezménnyel játékmesterrel, 2-30 fő között 1350Ft/óra/fő

  3. Traccspartis szolgáltatás, mézes-sütivel és frissítőkkel - 1000Ft/4-6főre/30 perc
Hogyan kell regisztrálni?

A Vetélkedőszoba kibérlésekor kizárólag Tiétek a helyszín a lefoglalt időben (maximum 30 fő), legyen az akár 2 óra hossza. A játék idejére játékmestert és profi vetélkedőrendszert biztosítunk számotokra. Ebben az esetben a játék témaköre teljes mértékben választható, szervezhetünk műveltségmentes, de igény esetén kvíz-, vagy akár gyerekvetélkedőt is, határ a csillagos ég! Vagy bízzátok ránk magatokat, és élvezzétek az általunk összeállított szórakoztató feladatokat!

 

Amennyiben idegen csapatok ellen szeretnétek játszani, a 60 perces vetélkedő csatához minden esetben kettő darab 3-4 fős csapat regisztrációja szükséges. Regisztrálhatsz egy szabad időpontra elsőként, vagy kihívóként második (ellenfél) csapatként.

 

Amennyiben elsőként regisztrálsz, és úgy alakul, hogy nem regisztrál ellenfélnek senki, két nappal előtte értesítést kaptok. Ekkor a csapat dönthet arról, hogy a lefoglalt időpontban kívántok-e saját magatok (akár egyénenként egymás ellen, akár két párossá alakulva, vagy ellenfél csapatot verbuválva) élni a lehetőséggel és játszani egyet, vagy szeretnétek ha törölnénk inkább, és új időpontot, vagy ellenfelet kerestek magatoknak.

Vegyes csapatoknál meg kell számolni, hogy hány felnőtt (1500Ft/óra/fő), és hány diák (1350Ft/óra/fő) játszott, és a kettő összege adja majd a teljes csapat végső fizetendő összegét.

 

Fizetési módok:
Fizethettek átutalással, a helyszínen készpénzzel (bankkártyával sajnos nem), természetesen számlaképesek vagyunk.

 

Sweet Escape Kft 11600006-00000000-75764810 Erstebank

 

Utalványok elfogadása:
Szép Kártyás fizetési lehetőség átmenetileg nem üzemel.

 

 

 

 

 

 

Akció

Szeptemberi akció - ajándék traccsparti a vetélkedő után!


 

Regisztrálj időpontot egy vetélkedő játékra 2021. szeptember 1-30 között és a játék után vendégeink vagytok egy fél órás traccspartizásra, melyben grátisz frissítőkkel kedveskedünk (ásványvíz- és szörpfogyasztás) az egész csapat számára. Az akció kizárólag készpénzes fizetési mód választása esetén érvényesíthető.

 

Feltétel: Időpont foglalásnál a megjegyzésbe írd be "Ehavi akció" :-)

 

Megyek is időpontot foglalni - Időpont foglalás

 

Iratkozz fel a Vetélkedőszoba programtippjeire, és vesd be a jól bevált csapatépítő- és parti-játékokat az összejöveteleden! Kattints ide a feliratkozó oldalra

 

Cégek akik már jártak nálunk: