Kvízjáték lánybúcsúra chippendale műsorral

Chippendale a kvízszobában - lánybúcsú táncos fiúval!

Számtalan ötlet merül fel egy lánybúcsús program megszervezésekor, de azt hiszem ami mindenkinek eszébe jut, az a chippendale műsor! Nem kell túl komolyan venni, sokan beleesnek ebbe a hibába, hiszen ez is "csak" egy kiváló lehetőség, egy izgalmas lánybúcsús programelem, annak érdekében, hogy egy fantasztikusan emlékezetes színes lánybúcsútok legyen. Egy pikáns közös élmény, amire szívesen gondoltok majd még sok-sok év múlva is vissza. Ne hagyjátok ki a lehetőséget :-)

Chippendale stílus - Mikulás chippendale, rendőr chippendale, tűzoltó chippendale

A chippendale műsorok változatos formában rendelhetőek meg a kvízjáték végére, tetszés szerint kérhettek akár vetkőző tűzoltót, büntetős rendőrt, vagy épp szexi mikulás chippendalet. De volt már egyéni igény alapján Mickey Mouse ruhás táncos fiúnk is aki fellépett a Vetélkedőszobában! :-)

A koreográfia - avagy meglepetés a kvízjáték végén

A táncos érkezését titokban tartjuk, és a kvízjáték végére szoktuk a chippendale műsort szervezni. A játékvezető lezárja a kvízjátékot, majd azt "kamuzza", hogy "maradjatok kérlek itt, egy kis frissítőzéssel folytatjuk a programot, máris hozom", de vissza már a Chippendale fiú fog belépni. Becsukja az ajtót, és onnan már Tiétek a pálya.

Chippendale műsor

Vadító chippendale zene szól, miközben egy előre megtervezett koreográfia mentén tulajdonképpen egy erotikus színházi röppelőadást kaptok 15 percben. A szívdöglesztő táncos fiúk nemcsak bejönnek és ledobják a ruháikat, nem nem, itt élményt, látványt, előadást kaptok, játékosan bevonva a közönséget, leginkább a menyasszonyt. De ne gondoljatok semmi rosszra.

Chippendale boy light verzió

Abba az esetben ha a menyasszony kissé félénk, kérjétek a light verziót, ahol a táncos fiú nem von be a műsorba benneteket, és a csípősebb jeleneteket kihagyva, valóban csak egy vetkőzős látványtáncot kaptok, a dögös chippendale zenékre. 

Chippendale árak

A hangulatosan bevilágított kvízszoba tökéletesen intim helyszín a chippendale műsor számára. A chippendale árak igen változatosak a piacon, de partnerünkkel mi egy egységes díjban egyeztünk meg, így az alábbi urak fellépő díjai egy egységes kategóriába esnek. A chippendale árakkal kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek

Chippendale táncos fiúk fotókkal

Lássuk a táncos fiúkat, elő a kockás hasakkal!
Nektek ki vetkőzzön? Írd meg nekünk a nevét ;-)

Chippendale műsor - Diego, akár rendőr jelmezben

Chippendale műsor Diego táncos fiúval lánybúcsúra a budapesti Vetélkedőszobában

Chippendale műsor - Daniel a sportos

Daniel sportos chippendale műsora budapesti lánybúcsúra a Vetélkedőszobában

Chippendale műsor - Jason a kém

Vetkőzős táncos műsor lánybúcsúra Jason chippendale fiú a Vetélkedőszobában

Chippendale műsor - Ademár a szépfiú

Táncos fú Ademár a Vetélkedőszobában tart chippendale műsort lánybúcsús csapatoknak

Chippendale műsor - Adam a kapitány

Chippendale fiú Adam a kapitány vetkőzős műsor a Vetélkedőszobában lánybúcsúkra

Chippendale műsor - Ákos rendőr műsora

Ákos rendőr jelmezben chippendale műsor lánybúcsúkra a budapesti kvízszobában

Kérj ajánlatot chippendale műsorra

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom