Lánybúcsú

Lánybúcsús kvízjáték és szabadulószoba egy helyszínen

A Vetélkedőszoba egy zseniális budapesti lánybúcsús programhelyszín, ahol egyszerre több különböző élményszolgáltatást is igénybe tudtok venni anélkül, hogy egy tapodtat is mozdulnátok! Kvízterem, szabadulószoba, pizza party, chippendale műsor, kincskereső játék, sminkes, és ez mind mind egy helyszínen! Jól hangzik igaz?

A kvízjáték nagyon szórakoztató és sokat fogtok nevetni!

A társaságot a lánybúcsú elején célszerű összekovácsolni, mely számára remek táptalajt biztosít egy közös vidám kvízjáték, vagy szabadulószoba, vagy akár egymás után mindkettő. Tudd, hogy nálunk a kvíz nem arról szól, hogy történelmi évszámokat kérdezgetünk, de nem ám! A cél az, hogy jól érezzétek magatokat, és egy nagy közös élmény maradjon!

Hogyan zajlik a lánybúcsús kvízjáték?

Együtt vagytok egy helyszínen a hangulatos kvízteremben, ahol mindenki kényelmesen helyet foglal és kap a mancsába egy kvízgombot. A játékvezető felvezeti a témakört, majd mutatja az első kérdést. Ha tudod a választ, nyomod a gombot, és ha Te voltál a leggyorsabb, akkor mondhatod a választ. Ha jó, akkor csapatod számára felírjuk a pontokat, ha rossz, akkor levonjuk, és a többiek rabolhatnak, fele annyi pontért. Dinamikus, pörgős, izgalmas, vicces, egyszóval kötelező lánybúcsús program!

Tévés kvízjáték élőben!

A Vetélkedőszoba talán az egyetlen budapesti, kifejezetten kvízjátékra berendezett terem, ahol akár 33 fő egyszerre élheti át a tévés vetélkedők világát. A nyomógomb rendszerünk Amerikából érkezett, és ugyanolyan hang effektekkel szórakoztat benneteket mintha valóban egy tévés kvízjátékban lennétek! A játékidő alapvetően 60, 90  vagy 120 perces szokott lenni, mi optimálisnak a 90 perces kvízt ajánljuk, mert a 60 perc nagyon gyorsan elrepül ám :-)

Repül az idő a Vetélkedőszobában

A mókás kvíz hamar beszippantja a játékosokat, és élvezettel adják át magukat a játékélménynek, melyben fel kell ismerni például állatokat, az orruk alapján, vagy épp édességeket csomagolásuk nélkül, de van filmkvíz, zenekívz, stb. Nem vérre megy a játék, egy-egy rossz válasznál csak legyintünk, míg a jó válaszokért sok-sok dícséretet és hátba veregetést gyűjthetünk be csapattársaink részéről.

A kvíz testreszabása

Igény esetén általatok összállított 10-15 saját kvízkérdés is beépíthető a játékba, mely nagyon jól fűszerezi a játék hangulatát :-)

Várandós a menyasszony? Nálunk a helyetek!

A lánybúcsús kvízjáték terhesen is a legjobb választások egyike, hiszen kényelmesen, ülve zajlik a program :-)

Bővítsétek a lánybúcsús élményeket a helyszínen!

A kvízjátékot számos élményprogrammal van lehetőségetek a Sweet Escape bázisán, és azon kívül is, partnereink által kiegészíteni. Szabadulószoba, chippendale műsor, pizzázás, limuzintúra, szabadtéri kincskereső, csak hogy a legnépszerűbbeket soroljam. Ezzel egyrészt leegyszerűsödik a szervezés, de le vesszük a szervezési gondokat is a válladról, hiszen szívesen összehangolunk akár egy 3-4 órás vagy akár méghosszabb lánybúcsús programot is Nektek!

Lánybúcsús szabadulószoba nem csak szabadulós játékkal

Szabadulószoba - személyre szabható lánybúcsús szabadulós játék

A Szabadulószoba egy rendkívül trendi és népszerű csapatépítő kikapcsolódás, melyet ha még nem próbáltatok ki, akkor itt az ideje, mert egyszerűen csúcs! Alapvetően a csapatot bezárjuk egy szabadulószobába, ahol furfangos fejtörők, ügyességi játékok, páros csapatépítő feladványok megoldásával tudtok lépésről lépésre a küldetés célja felé haladni, végül kszabadulni :-) Ne féljetek semmitől, nálunk csak és kizárólag családbarát szabadulószobákkal találkozhattok, ahol nincs semmi ijesztgetés, se sötét, se horror, csakúgy mint a kvízjátékon, a szórakozásé a főszerep. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a küldetés teljesítésére 60 percet kaptok :-) Remek kihívás, mely baromi jól összekovácsolja a játékosokat, hiszen együtt kell megbírkóznotok a feladatokkal. Hatalmas élmény! 

Szabadulószobás lánybúcsú a Sweet Escape szabadulószobában

Chippendale a kvízteremben - táncos fiú a lánybúcsún

A Vetélkedőszobában akár chippendale műsort is átélhettek! Számos alkalommal szerveztük meg a programot úgy, hogy a kvíz végén beállít az úriember, és Meglepetés!, szöveggel el is kezdődik a táncos show-műsor. De volt már arra is példa, hogy az utolós pár kvízkérdésnél a chippendale fiú beállt "segíteni" a menyasszony csapatának, és minden egyes jó válasznál lekerült egy ruhadarab, végezetül beindult a zene és a műsor :-)

Pizzázás, helyiségbérlés

Pizza partnerünkön keresztül nagyon fincsi pizzákat tudunk rendelni, és traccspartis helyiségeinket igénybe véve, lehetőség van közvetlenül a játék után, a helyszínen azokat elfogyasztani. Erre az időtartamra akár pezsgőt, saját italt is behozhattok.

Limuzintúra és kvíz játék!

A Vetélkedőszoba külsős partnereit igénybe véve megbízható és minőségi szolgáltatásokat kaphattok. 
Limuzincsomag a kvízjátékon felül egy 60 perces budapesti limuzintúrát tartalmaz, a 9 fős limuzin akár a játék előtt, vagy után fuvaroz benneteket az általatok megjelölt bármilyen budapesti címre. Budapesten kívülre is akár, egyeztetett felárral.

Szabadtéri lánybúcsú - Kincskereső játék

Velünk szemben található Budapest egyik legszebb parkja, az Orczy Kert. Az önmagában is hangulatos park-kaland egy laza, kötetlen időtartamú keresős-kutatós játék, mely kincskereső térképpel a kezetekben vezet körbe benneteket a park látványosságait érintve, miközben egy mókás történet szálait boncolgatjátok ki. Két kincslelőhely közötti andalgás során simán tudtok hosszasan beszélgetni, saját lánybúcsús próbatételeket beiktatni, de ha felkészült a csapat, akkor a kincskereső játék után egy igazi pikniket is rászervezhettek a tó partján, hogy felejthetetlen fotókat készíthessetek a közösen töltött időről, átélt élményekről.

Darts, pingpong, vagy akár All you can eat étterem

Számos partnerünk van még, ahol kedvezménnyel tudtok kikapcsolódni, szórakozni, vagy enni-inni. Engedjétek el a fantáziátokat, (majdnem) mindent megoldunk! :-)

Segítünk a lánybúcsú megszervezésében!

Láthatod, hogy nálunk biztos kezekben lesz a csapat, ezért nincs is más dolgod, mint az elképzeléseket összeírva, vedd fel velünk a kapcsolatot, és válaszlevélben küldünk egy komplett program- és árajánlatot, melyből kedvetekre tudtok majd csemegézni!

Árajánlatkérés

Ne stresszelj, ne pazarold el az idődet a lánybúcsú szervezés láthatatlan terheivel. Bízd csak ránk!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom