Lánybúcsú terhesen - Várandós menyasszonnyal

Milyen lánybúcsút szervezz várandós menyasszonnyal?

Vidám kvízjáték és családbarát szabadulószoba egy helyszínen!

Kifejezetten családbarát jellegű szolgáltatásainkat egy helyszínen tudjátok igénybe venni. Nem kell utazgatni, nem kell sokat foglalkozni a szervezéssel és mégis egy színes, több élményprogramból álló összejövetelt, lánybúcsút lehet megvalósítani a Vetélkedőszoba kvíz- és szabadulószoba bázisán!

Csapatépítő program terhesen

A kvízjáték alatt kényelmesen ültök, várhatóan egyetlen izmotok fog fokozottabban dolgozni, ez pedig a rekeszizom, a sok nevetéstől! ;-) 

Választható játékidő

Ti szabjátok meg, hogy a kvízjáték hossza mennyi legyen, alapvetően mi a 90 perces programot ajánljuk, de ha szeretnétek összekötni a szabadulós játékkal, akkor a 60 perc az ideális.

Szabadulószobák a helyszínen

A szabadulós játék a legfelkapottabb budapesti csapatépítő program ami most létezik, és nálunk 4 is van, amik közül válogathattok! A családbarát szabadulószobák nálunk nem igényelnek fizikális kihívást, valamint horror-, ijesztgetés és sötétségmentesek! Legjedveltebb lánybúcsús programunk a szabadulószoba, kvízjáték, frissítő és chippendale kombinációja :-)

Chippendale fiú

Csak azért mert várandós a menyasszony egy pikáns műsort még megnézhet :-)
Válogassatok chippendale fellépőink közül és nézzetek meg egy vetkőzös műsort is nálunk.

Limuzintúra

Partnerünk hófehér autói állnak rendelkezésetekre, furikázzatok együtt előkelő módon. Limuzin csomagunk magába foglalja a játékot és a limuzintúrát is, egy ajándék üveg pezsgővel.

Traccspartis helyszín az egyebekre

A játékok között, vagy után a helyszínen van lehetőség pizzázni, tortázni, vagy csak együtt tölteni az időt egy sima helyiségbérléssel.

Segítünk, hogy emlékezetes maradjon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom