Legénybúcsú

Legénybúcsús tévés kvízjáték élőben a Vetélkedőszobában

Kvíz. Rögtön az elején tisztázzuk, hogy itt nem egy tudáspróbán, nem egy műveltségi versenyen fogtok vérremenő kvízcsatát vívni egymás ellen! A Vetélkedőszoba szórakoztató kvízjátékának célja, hogy sokat nevessetek és érezzétek jól magatokat! A profi kvízterem 33 fős befogadóképessége, a humoros játékvezető és az amerikai nyomógombrendszer mind-mind biztosítja a minőségi kikapcsolódást azoknak a legénybúcsús társaságoknak, akik valami újdonságra, izgalmasra vágynak!

Mitől olyan izgalmas a vetélkedőszobás kvízjáték?

A csapat megérkezik, együtt vagyunk a kvízszobában, mindenki kényelmesen helyet foglal. A játékosok mancsába egy sorszámmal ellátott kvízgomb kerül. Mindenki aktív részese tehát a játéknak, bárki bármikor megnyomhatja saját gombját. Alapvetően kisebb csapatokban szoktunk játszani, mert így izgalmasabb és kiegyensúlyozottabb a verseny. A játékvezető ismerteti az első témakört és aki tudja a választ nyomja a gombot! Jó válasz esetén a játékos csapata megkapja a 128 pontot, rossz válasz esetén viszont levonjuk :-) Rossz válasz esetén a többi csapat nyomógombja újra aktiválódik, és fele annyi pontért rabolhat egy jó válasszal. 

Mókás témakörök, szórakoztató kvízfeladatok felnőtteknek

A témakörök nagyon változatosak, de mindig a mókán a hangsúly, íme pár mintapélda:

- fel kell ismerni édességeket, csomagolásuk nélkül :-)
- filmkvíz, találd ki a film címét, egy speciális képkocka alapján ;-)
- plakátkvíz, zenekvíz, városkvíz, autós kvíz, pikáns memória, stb, stb

Igény szerint ha küldtök, saját kérdéseket is be tudunk építeni a játékba, ami nagyon szépen színesíti az alkalmat.

Játékidő - meddig tart az élő kvízjáték?

Amennyiben önállóan csak a kvízre jöttök és nem kombináljátok a helyszínen található szabadulószobákkal, akkor általában egy másfél órás kvízt szoktunk ajánlani, az kellően kiadós, de természetesen 60 és 120 perces program is kérhető.

Egészítsétek ki a programot a helyszínen

Ha szeretnétek, a kvízjáték nálunk kiegészíthető a következőkkel:  sztriptíz show, szabadulószoba, limuzintúra, pizzázás. De házon kívül is segíthetünk, ha a közelben kerestek éttermet, vagy programhelyszínt. Ne bajlódjatok a szervezéssel! Szívesen segítünk nektek összehangolni akár egy egész napos programsorozatot is.

Vetélkedőszobás sztriptízműsor

Igen, jól olvastad! Sztriptízműsort is kérhettek! Garantáltan tátva marad az ünnepelt szája amikor a kvíz végén  meglepetésszerűen besétál egy általatok kiválasztott bomba csaj, és kezdetét veszi a sztriptíz műsor. Nem várt fordulat az biztos! :-) A Vetélkedőszoba hangulatosan bevilágítható terme kíválóan alkalmas egy intim táncos sztriptízshow lebonyolítására ;-)

Szabadulószoba  - Zárd be barátaid, nálunk élvezni fogják!

Egészítsétek ki a programot egy szabadulós játékkal! A kvízterem mellett 4 szabadulószoba is vár benneteket! Rendkívül erős csapatépítő hatása van a szabadulószobáknak, ahol egy órátok van kiszabadulni a furfangos fejtörőkkel megpakolt szobákból. A közös küldetés, a csapatmunka és a közös ötletelés összekovácsolja még a kezdetben ismeretlen társakat is. Ha ellátogattok hozzánk, a kvízjáték mellé mindenképp javasoljuk, hogy a szabadulószobákat se hagyjátok ki!

Kvízjátékkal egybekötött limuzintúra

Elegánsan szeretnétek érkezni limuzinnal? Semmi akadálya, mert partnereink között egy limuzinos cég is megtalálható. 60 perces budapesti limuzintúránk alkalmával bármilyen helyszínről vagy helyszínre kérhettek fuvart, szuper jó áron. Budapesten kívüli helyszín is szóba jöhet, egyeztetett egyedi ajánlattal.

Helységbérlés és pizzázás

Ha kifáradtatok a játék után, és szeretnétek megbeszélni a frissen szerzett élményeket, pár finom falat elfogyasztása mellett, természetesen helyiségeinkben lehetőség van a további traccspartira, melyhez finomabbnál finomabb pizzákat is rendelhettek partnereinktől. Sőt, a tökéletes legénybúcsúért akár pezsgőt vagy más italt is magatokkal hozhattok!

Étterem és különböző játékok a közelben

Partereinkkel együttműködésben számtalan programban tudtok részt venni a legénybúcsú napján, legyen szó közös dartsról, pingpongról, esetleg all you can eat étteremről. Legyen a legénybúcsútok színes élmény!

Szívesen megszervezzük a legénybúcsút helyettetek

Tudjuk, hogy egy igazán jó legénybúcsú lebonyolítása hatalmas munkát igényel. Ne izguljatok, ránk bízhatjátok a szervezést, így nektek már csak a szórakozással kell foglalkoznotok! Írjátok meg elképzeléseiteket, és mi válaszlevélben komplett programjavaslatokat és árajánlatokat küldünk, melyből kedvetekre csemegézhettek!

Árajánlatkérés

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom