Menü Menü bezárása

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás - kicsit másképp!

 

A Vetélkedőszoba remek program akár már 9-10 éves kortól!

 

Pszichológusok kifejezetten ajánlják a játékot tinédzsereknek, hiszen egy igazi társas programon vesznek részt, sokat nevetnek, és valódi sikerélményeket szerezhetnek!

 

A Vetélkedőszoba (maximum 33 fő befogadóképesség) mellett a helyszínen továbbá 4 szabadulószoba (maximum 30 fő befogadóképesség) várja a kalandra vágyó diákokat, így egyszerre akár egy 60 fős osztály is tud egy időben, párhuzamos szórakozni!

 

A Vetélkedőszobához felnőtt kísérő sem kell, a játékot minden alkalommal egy játékvezető irányítja, és természetesen a diákokra is felügyel.

 

Szervezhető 1 órás program, vagy akár 2,5 órás program is, melyben a csapatok szobacserékkel kipróbálhatják a Vetélkedőszobát, majd egy kis szünet után a Szabadulós játékot is.

 

Kétkörös játék esetén a szünetben grátisz biztosítunk mézes-sütit, valamint ásványvíz- és szörpfogyasztást!

 

Kérje program, és árajánlatunkat emailben!

 

 

Vélemények

60-70+ korúaknak is nagyon jó szórakozás és kikapcsolódás! A fiatalabb generációval megpróbáltuk felvenni a versenyt - nem is teljesen sikertelenül... :-)

Boros Györgyné
 

Akció

Májusi akció - ajándék traccsparti a vetélkedő után!


 

Regisztrálj időpontot egy vetélkedő játékra 2021. május 1-31 között és a játék után vendégeink vagytok egy fél órás traccspartizásra, melyben grátisz frissítőkkel kedveskedünk (ásványvíz- és szörpfogyasztás) az egész csapat számára. Az akció kizárólag készpénzes fizetési mód választása esetén érvényesíthető.

 

Feltétel: Időpont foglalásnál a megjegyzésbe írd be "Ehavi akció" :-)

 

Megyek is időpontot foglalni - Időpont foglalás

 

Iratkozz fel a Vetélkedőszoba programtippjeire, és vesd be a jól bevált csapatépítő- és parti-játékokat az összejöveteleden! Kattints ide a feliratkozó oldalra

 

Galéria

 

Képek az izgalmas játék közben!


 

 

 

 

 

 

 

Cégek akik már jártak nálunk: