Szabadtéri kincskereső játék

Kvízjáték bent, kincskeresés kint!

Ez aztán az igazi vegyes program, mely rendkívűl ajánlott kisiskolás gyerekekkel, vagy akár felsős diákok számára. Budapesti kincskereső játékaink közül a Tolvaj a Varázserdőben velünk szemben a csodálatos Orczy Kertben zajlik, így könnyedén összekapcsolható a beltéri kvízjátékkal.

Másfél órás nyomozós séta, mely nem csak szellemileg mozgat meg!

A kvízjáték láthatatlan szellemi tevékenysége után, akár beépítve egy fél órás tortázást, vagy pizzázást, jöhet a park kaland ahol a fiatalabbak ki is futkározhatják magukat, miközben térképolvasást, tájékozódást tanulnak, fejlesztik megfigyelőképességüket, nem mellesleg hatalmas élményt szereznek, sőt sok-sok sikerélményt a kincskereső játék során.

Osztálykirándulások kötelező programpontja :-)

Kisebb csapatokat alkotva egymás mellett párhuzamosan többen is játszható, így akár egy egész osztály egyszerre élheti át a kincskereső kalandot! Egynapos budapesti osztálykirándulás szervezhető meg nálunk helyszínen, mindenféle utazgatás nélkül! Kvízjáték, pizzázás, szabadulószobák, kincskereső játék, van bőven mit játszani! :-)

Szabadtéri romantikus kaland séta

Nem utolsó sorban remek páros program, akár Valentin napon! Kezetekben a kincskereső térképpel fedezzétek fel Budapest legszebb parkjait, és játszatok közösen egy jót, a jó levegőn sétálva, forró csokizva :-)

Írd meg az elképzeléseidet, és segítünk megszervezni!

Kérd programajánlatunkat!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom