Ajándékkártya

Ajándékozz vidám kvízjátékot, vásárolj ajándékkártyát!

Megyek máris megrendelem!

Szeretnéd egy igazi újdonsággal megajándékozni szeretteidet?

Lepd meg őket egy Vetélkedőszobás kvízjátékkal, ami után biztos, hogy jókedvvel fognak távozni és nagyon hálásak lesznek Neked érte!

Ajándékozz élményt vásárolj vidám kvízjátékot ajándékkártya formában a budapesti Vetélkedőszoba játékára

Vetélkedőszoba élményprogram kvíz ajándékkártya

Amennyiben már volt alkalmad nálunk egy ilyen kvízen részt venni akkor tudod, hogy ez mennyire jó szórakozási lehetőség bárki számára. Kiváló ajándék gyerekseregbarátok, családtagok vagy munkatársak részére! Imádni fognak érte!

Ajándékozd meg ezzel a fantasztikus játék élménnyel ismerőseid, szeretteid!

Ugorj be hozzánk, és vásárold meg nyitvatartási időben a programot ajándékkártyaként a helyszínen, vagy átutalás után eljuttatjuk emailben (akár pár órán belül), vagy a megadott címre postai úton (az ajándékkártyát elsőbbségi küldeményként, levélben adjuk fel, és a posta költséget is mi álljuk!) Így már akár másnap a kezedben tarthatod az ajándékkártyát.

Mindegyik szolgáltatás csomagunk megvásárolható ajándékkártya formában!

Itt a honlapon a Megrendelő oldalon csak az alapjáték rendelhető meg, de egyéni igényeket is kielégítünk.
A kvízjátékot kibővítve, tortázással, pizzázással, limuzinozással is ajándékozhatod, azonban ezeket emailben kell egyezteni, írj nekünk a Kapcsolat vagy az Ajánlatkérő oldalon ;-)

Érvényességi idő

Az utalványokat bőven ráér igénybe venni, mivel a vírus helyzet miatt most az ajándékkártyák 6 hónapos érvényességgel bírnak, a szokásos 3 helyett.

Utaláshoz szükséges infók

Utalás esetén számlaszámunk: Sweet Escape Kft 11600006-00000000-75764810 ErsteBank

Megérkeztek Multifunkcionális ajándékkártyáink!

Legnagyobb előnyük, hogy nem Neked kell kiválasztani, hogy melyik játékunkra szóljon az ajándék. Választható akár szabadulós játékkvízjáték, vagy akár szabadtéri kincskereső! Az ünnepelt fogja kiválasztani több szolgáltatásunk közül, hogy melyik számára a legszimpatikusabb, így biztos, hogy célba talál! Sweet Max ajándékkártya 2-3 főre 6900 Ft, és a nagy tesó, Sweet BigMax ajándékkártya 4-6 főre 9900 Ft.

Rendeld meg az ajándékkártyát a megrendelő gombra kattintva!

Ajándékkártya megrendelő

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom