Szabadulószoba

Szabadulószoba - a nagybetűs csapatépítés!

A szabadulószobák szuperszónikus sebességgel terjedtek el Budapest szórakoztató ipar piacán és lopták be magukat a kalandvágyó kikapcsolódást keresők szívébe! Egy-egy szabadulószoba 2-8 fős csapat mindent kielégítő élményprogramja, melyben hatalmas sikerélményeket élhetünk át és a játékosok közötti kapocs is erősödik.
De miről is szól a szabadulószoba? És miért érdemes összekombinálni a kvízjátékkal?

Fejtörők közé zárjuk a társaságot!

Elképesztően izgalmas 60 perces csapatjáték, melyben a játékosoknak különböző fejtőrőket, logikai és némi ügyességi feladványokat kell megoldaniuk együtt, egy közös cél, egy közös küldetés jegyében! Általában a kijutás a cél, de van nálunk bankrablós, és királykisasszony megmentős történet is. 

Bezárunk a szabadulószobába vagy mégsem?

Tévhit, hogy a szabadulószobák csak horror jellegűek! A Sweet Escape volt az első, ahol megteremtettük a családbarát szabadulószoba foglamát, és azóta is töretlen az érdeklődés a Sweet Escape szabadulószobák (jelenleg már 4 különböző szoba) iránt. Minden félelmetes dolgot kivettünk a játékból, maradtak a furfangos fejtörők, és a játékélmény! De a legfontosabb, hogy nálunk nem is vagytok konkrétan kulcsra zárva ;-)

Nincs sötétség, semmi ijesztgetés, semmi horror

Szerintünk a játékélmény sava-borsát nem az nyújtja, hogy félelmetes legyen a szoba, hanem inkább az, hogy logikára, megfigyelésre, csapatmunkára és kommunikációra épüljön. Ez remekül működik nálunk. Nem kell attól tartanod, hogy valakire rájön egy klausztrofóbiás roham, vagy épp nem kedveli a bezártságot.

Kedves tematikák, nemzetközi nyelvfüggetlen szabadulószobák

Kollégáid, barátaid nem kedvelik a Harry Pottert, vagy nem láttátok a Trónok harcát, semmi gond, nálunk mindenki egyenlő eséllye vág neki, mert nincs szükség külső információforrásra! Csak Ti és a szoba! :-) No meg az időmérő, mert ugyebár a játék időre megy, ami egyébként rohamosan fog telni, majd meglátjátok! De ne féljetek, ez egy nagyon kellemes szellemi kihívás, ami feltölt majd benneteket!

Kinek ajánlott a szabadulószoba?

A Sweet Escape szabadulószoba családok számára jött létre elsősorban, 9-99 éves korig szoktuk ajánlani, mert tényleg ebben a játékban simán együtt tud játszani 3 generáció is! Azonban az évek alatt a legfelkapottabb céges csapatépítő játékká is vált, sőt a méretünkből fakadóan a 4 szabadulószoba egy egész osztályt is képes befogadni, így számtalan budapesti osztálykirándulás célpontjává is vált Ernő utcai bázisunk.

Legnépszerűbb beltéri program kombinációnk - kvízjáték és szabadulószoba

A szabadulószoba és a kvízjáték rendkívül jól összeillik, és egy kis szünettel zseniális 2,5 órás élményprogramot tudunk varázsolni!

A "séf" ajánlata :-)

  • első játékkör, 60 perces szabadulós játék, 4 db szabadulószobában, akár 30-33 fő
  • kis fél órás szünet, grátisz ásványvíz, szörp és mézes-sütemény
  • második játékkör, 60 perces vidám kvízjáték, akár 30-33 fő

Szívesen küldünk egyénre szabott programajánlatokat is! Írj nekünk!

Kérj ajánlatot emailben

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom