Miért válassz minket?

Vetélkedőszoba - és ami még benne rejlik!

12+1 tipp, hogy miért válassz minket!

Ezt a programot még sokáig fogják emlegetni a munkahelyen!

1. Vidám kvízjáték, sok-sok kiegészítő programlehetőséggel!

A játékot a helyszínen egy kellemes állófogadással is zárhatjátok, hogy a játék után kifújhassátok magatokat és átbeszélhessétek a friss élményeket! Pizza fogyasztásra vagy tortázásra is készülhettek, de bevethetitek magatokat újabb mókára 4 családbarát szabadulószobáink egyikébe. Limuzintúra, Társasjátékszoba, lánybúcsúkra Táncos fiú, Sminkoktatás vagy Sminkelés, legénybúcsúkra Táncoslányok!
Nektek semmi szervezésre nem lesz szükség, mindent nyugodtan bízzatok ránk!
Szabadtéri programot is beleszerveznél? Velünk szemben az Orczy Kert, és a Tolvaj a Varázserdőben kincskereső játékunk!
Ha bármely kiegészítő szolgáltatás érdekes lehet számotokra, írjatok! Segítünk, hogy az élmény még felejthetetlenebbé váljon!
 

2. Nagy létszámú csapatépítési lehetőség!

Ritka ahol egy nagyobb társaság együtt tud játszani, de a Vetélkedőszobában ez is megvalósítható, mert akár 33 fő tud egyszerre játszani!
 

3. Egyénre szabható kérdéssor!

A kvízjáték során saját kérdéseket is be tudunk építeni, így személyre szabható a móka!
 

4. Szoba faldekorációk, igazi kvízkörnyezet!

A profi játékvezető és kvízrendszer mellett a Vetélkedőszoba látványa is mind mind úgy lett kialakítva, hogy egy igazi tévés vetélkedőn érezzétek magatokat!
 

5. Tiszta játékkörnyezet, fűtött helységek

Mivel a játék ülve zajlik, akár másfél, vagy 2 órán keresztül, ezért fokozottan figyelünk, hogy főleg hideg időben ne fázzatok, fűtünk ha kell rendesen, ha kell kis szünetet is tudunk tartani igény szerint.
 

6. Könnyű megközelíthetőség, Vetélkedőszoba Budapest belvárosának peremén

A kék metró Nagyvárad téri állomásától mindössze 1 percre vagyunk gyalogosan, egész pontosan a 1096. Budapest Ernő utca 36 szám alatt.
 

7. Többféle időpont foglalási mód

Aznapi foglalásodat csak telefonon, egyéb esetben honlapunkon éjjel-nappal online tudtok időpontot foglalni.
 

8. Többféle fizetési mód, és utalványok elfogadása

Online átutalással, helyszínen készpénzzel, Aji kártyával, Feldobox utalvánnyal, Meglepkék, NagyNap, KártyaPláza voucherekkel is fizethettek!
 

9. Értékmegőrző, és toalett

A játék alatt kulcsra zárt szekrényben helyezhetitek el értékeiteket, valamint a helység külön férfi és női toalettel is rendelkezik.
 

10. Diákkedvezmény és szuper csomagárak

Diák csapataink számára már az alapjáték árából is kedvezményt biztosítunk. A diákkedvezmény ugyan csomagajánlatainkra, illetve más kedvezményekkel együtt nem használható fel, de sok-sok színes és élményekkel teli csomagajánlatunk van, melyek segítségével egyrészt pénztárcabarát akár félnapos élményprogramokat lehet szervezni egy helyszínen belül, így a szervezés is lényegesen egyszerűbbé válik!
 

11. Nyelvfüggetlen játék - külföldi csapatokat is várunk szeretettel

Kvízjátékunkat angol nyelven is játszhatjuk. Vegyes nemzetiségű társaságok, nyári tábor csapatok is együtt tudnak szórakozni.
 

12. Lánybúcsú terhesen - Várandós menyasszonnyal

Ideális választás a kvízjáték várandós mennyasszonnyal, hiszen ülve valósul meg, mindenféle megerőltetés nélkül van lehetőség a szórakozásra.
 

+1. Szabadulószobás csapatépítés akár 60 főre!

Szeretnéd, hogy a kollégák jobban összedolgozzanak, összebarátkozzanak, vagy csak megajándékoznád csapatod egy igazi kikapcsolódással a jól megérdemelt munka után? Céges napot, vagy év végi partit szerveznél, de nincs semmi jó ötleted? Mit szólnál egy beltéri 2,5 órás vegyes szabadulószobás és kvízjátékos programhoz?
Írd meg mire gondoltál, mit tervezel és bízd ránk a szervezést! Akár 60 főre is!

Sikerült meggyőznünk?

Kérd ajánlatunkat emailben

Foglalj máris időpontot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom