Kitelepülés országosan

Házhoz megy a kvíz - Magyarország egész területén szórakoztatunk!

Csapatépítő program esküvőre, céges vagy családi rendezvényre, iskolanapra!

Sok sok nevetés, és vidám hangulat az ország bármely területén! Szórakoztassa vendégeit vadonatúj kvízjátékkal, mely garantáltan jó kedvre deríti őket! Már szinte nincs olyan város, ahol nem jártunk! Na jó, Makkoshotykán még nem voltunk :-)

Vetélkedőszoba kitelepülés Batiz Andrással együttműködve a Lupa Tónál

Kitelepülés akár 50 főre!

Az amerikai gombrendszer nagyon rugalmas, kábel nélküli rádiófrekvenciás kézi joystickjeink hatótávolsága több mint szükséges, nagyobb rendezvényeken is megállják helyüket. Egyszerre akár 50 fő tud játszani!

Céges csapatépítés ahol mindenki kacag!

Siófokon egy bérelt vendégházban rendeztük be a T-System csapatának a Vetélkedőszobát. A másfél órás játék végén szem nem maradt szárazon a sok röhögéstől :-)

Pörgesd fel a hangulatot az esküvődön!

Gábor és Gyöngyvér esküvőjén a jegyes pár állította össze az egyéni kvízkérdéseket. Ezúttal egy-egy asztaltársaság alkotott egy "csapatot". A kvízjáték gyönyörűen beindította az esti programokat és pikk-pakk összehozta az asztalnál ülő akár távoli rokonokat, barátokat.


A születésnapi zsúrok csúcsprogramja!!

Egy születésnapi zsúr meglepetés programjaként érkeztünk és tartottunk egy frenetikus hangulatú kvízt a budapesti családi ház nappalijában felállítva praktikus kvízrendszerünket ;-)


20 perc alatt felépítjük bárhol a kvízrendszert!

A vetélkedőszoba játéka egy kis helyiségben is megszervezhető, minden a létszámon múlik. Lényeg, hogy mindenki jól lássa a kívetítőnket ;-)

Vetélkedőszoba kitelepülés iskolai programokra

Mi kell a játékhoz?

A helyszínnek kell biztosítania áramforrást, székeket a játékosok számára, valamint egy kis asztalt a játékvezetőnek. Ennyi. A többit mi intézzük!

Építsd be a programok közé, ígérjük, ezt sokáig emlegetni fogják! :-)

Kérd árajánlatunkat emailben!

Vetélkedőszoba kitelepülés családi rendezvényreFotó: Vetélkedőszoba kitelepülés családi rendezvényekre

Vetélkedőszoba kitelepülés iskolai programraFotó: Vetélkedőszoba kitelepülés iskolai programokra

Vetélkedőszoba kitelepülés rendezvényekreFotó: Vetélkedőszoba kitelepülés kiállításokra, konferenciákra, rendezvényekre

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom