Baráti összejövetel

A baráti összejövetelek kvízjátéka!

Jó lenne már újra összefutni a barátaiddal? Oké, de mi legyen a program?
Erre a kérdésre adja meg egyértelműen a választ a Vetélkedőszoba!!

Baráti összejövetel a Vetélkedőszoba budapesti kvízjátékán

Nem a verseny, hanem a közös élményszerzés a cél!

Üljetek be egy órára, vagy akár másfél órára a Vetélkedőszoba vidám kvízjátékára és nevessetek együtt sokat!

Nem évszámokat kérdezünk, ne aggódj!

Vicces, a hétköznapi életből vett témakörök lesznek porondon, amikre ha esetleg nem tudod a választ, csak legyintesz egyet, vagy akkorákat nevetünk, hogy a végére garantált a rekeszizom láz :-)

Budapest legnagyobb kvízterme! 33 fős befogadóképesség!!

Gyertek el Budapest legnagyobb berendezett kvízszobájába, ahol profi körülmények között tölthettek el egy vidám baráti összejövetelt, ami akár lehet több órás is, színes változatos helyszíni élményprogramok összekapcsolásával ;-)


Szabadulószoba és egyéb finomságok a helyszínen

Egyedülálló kiegészítő programok, pizzázási, tortázási, limuzinozási lehetőség baráti társaságok számára.

Imádni fogja mindenki! Változatos kvízkérdések!

Ne félj attól, hogy esetleg valakinek nem fog tetszeni a játék, mert már egy óra alatt is érintünk minimum 10-12 témakört, amiből mindenki meg fogja találni azt, ahol tarolhat és sok pontot fog szerezni csapatának!

Egyéni és csapatverseny igény szerint

Mindenki kap kvízgombot, így mindenki aktív részese a játéknak, senki sem fog unatkozni egy percig sem! Általában kis létszámú csapatokat szoktunk kialakítani, mert úgy izgalmasabb, élvezetesebb a móka :-)

Osztálytalálkozót szervezel?

Ha kell egy helyszín, ahol akár az egész osztály, vagy évfolyam együtt, egy helyszínen tud játszani, akkor a kvíz bázisunk remek választás. Több órás színes, nemcsak kvízprogramot tudunk nektek szervezni, ráadásul közeli partner éttermeinkben kedvezménnyel tudtok majd egy jót enni-inni is a játék után ha szeretnétek.

Szombat esti sörözés helyett?! Vagy előtt :-)

Robbantsátok be a buli hangulatot egy fergeteges kvízjátékkal. A Vetélkedőszoba egyik legnagyobb ereje, hogy együtt nevetünk (jó sokat) és minden egyes jó válasszal töltögetjük saját sikerélmény tankunkat :-) Utólag egy hatalmas közös élmény lesz, amit reményeink szerint rövid időn belül újra át akartok majd élni :-)

Kapcsolódj ki a kollégákkal!

Lazítsatok egyet a Vetélkedőszoba kvízjátékán, gyertek el céges csapatépítőre!

Külföldi barát érkezik Budapestre?

Kvízjátékunk angol nyelven is elérhető.

Lánybúcsú vagy legénybúcsú? Egyszerűen kihagyhatatlan!

Számtalan alkalommal indult útnak az esti programok felé kvízszobánkból fülig érő mosollyal sok sok legénybúcsús, vagy éppen lánybúcsús csapat!

Nagylétszámú, akár 50-60 fős csapatéptő programot is vállalunk!

Még 33 fős csapat esetén is bátran foglalj online időpontot magatoknak a kvízjátékra, egyéb esetben javasoljuk, írj nekünk, foglald össze az elképzeléseidet, vagy csak azt, hogy mekkora létszámra szeretnél programtippeket, és mi összeírjuk Neked az ötleteinket!

Kitelepülés országosan - ha a hely már megvan

Megvan a helyszín, csak valami ütős programot kerestek? Semmi gond, hívjatok és megyünk a kvízjátékkal, megtartjuk nálatok! A mobil kvízrendszer pikk-pakk felépíthető  lakásban, nyaralóban, kültéri fedett teraszon egyszóval bárhol ,-) 
A kitelepüsélek részleteiről a Kvízjáték élőben országosan oldalon tájékozódhatsz.

Barátaid nagyon hálásak lesznek!

Hozd el őket egy kvízjátékra, és garantáljuk, hogy sokan fogják megveregetni a válladat! ;-)

Programtippeket kérek baráti társaság részére

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom